Hírek

Galantis & Hook N Sling feat. Dotan - Never Felt A Love Like This

Február elején jelent meg a Galantis dj páros harmadik albuma, a „Church”. A lemez fókusz trackje a „Never Felt A Love Like This”, amelyet Hook N Sling és Dotan közreműködésével készítettek el. A dal egy igazi feel-good sláger, ami mindenkit megtáncoltat majd.

Pörgős év áll a Galantis mögött, a páros „Bones” című megaslágere hónapokig levakarhatatlan volt a slágerlistákról, a klubok folyamatosan pörgetik a duó számait, a „No Money” című dal pedig többszázmilliós streamet generált a zenei digitális platformokon.

A formáció tavaly októberben mutatta be a Dolly Partonnal és Mr. Probz-zal közös kollabját, a „Faith”-et, ami szintén a korong egyik előfutára volt – a közönség pedig egyenesen imádta, így a Galantis a dance chartok egyik állandó szereplőjévé vált vele.

A „Never Felt A Love Like This”-hez egy különleges videóklipet is forgattak. A szereplőket egy válogatásra hívták be, ahol a dalt kellett eljátszaniuk - ők pedig nem tudták, hogy veszik őket, és előadásaikból készül majd el maga a klip.

Nézzétek meg itt!