Hírek

Fred again… - DELILAH (PULL ME OUT OF THIS)

Kevesebb mint egy hetet kell várnunk Fred again.., Actual Life 3 (January 1 - September 9 2022) című lemezére, de addig is enyhíti egy újabb trackkel a rajongók egyre türelmetlenebb izgalmát.

A „Delilah (pull me out of this)” címmel Fred egy közeli barátja saját dalát, a "Lost Keys"-t dolgozta fel és az érzéki szerzeményére szabott egy fülledt elektronikus köntöst. A brit énekes-dalszerző élőben mutatta be a számot idén nyáron a sikeres 'Boiler Room' sorozata (online zenei közvetítési platform) során, amely mára meghaladja a 7 millió streaminget. Az 'Actual Life 3' album a tervek szerint október 28-án jelenik meg.

Fred again.. folyamatosan csepegteti a korong egy-egy darabját, így az elmúlt egy hónapban meghallgathattuk a „Danielle (smile on my face)”, a „Bleu (better with time)” és a „Kammy (like i do)” című számokat. Legújabb „Delilah (pull me out of this)” című trackben szintén beillesztette azokat a stílusjegyeket, amiktől exkluzív lemezlovasként hivatkozhatunk rá, miközben barátjának, Delilah-nak történetével egy igen intim betekintést kaphatunk a teljes anyag érkezéséig.

 

Hallgass bele / nézd meg a videót itt!