Hírek

Elderbrook & Rudimental – Something About You

Zseniális Szigetes fellépését követően máris új dallal jelentkezik a Grammy-jelölt brit szupersztár, Elderbrook! A fenegyerek ezúttal az elektronikus zene mesterével alkotott, közös szerzeményük pedig világhódító útjára indul, itt a Rudimentallal közös „Something About You”!

A zseniális dalszerző-énekes és az elektronikus zenei szcéna meghatározó együttese egy vérbeli nyári slágerrel rukkolt elő, fertőző beatekkel és fülbemászó dallamokkal - valljuk be, kötelező pörgetnivaló lesz a nyár hátralevő részében!

Elderbrooknak számos dance fantasztikumot köszönhetünk már, ilyen pl. a  Camelphat-tal közös „Cola” című track, ami már közel 140 milliós streamet generált Spotify-on! De a Rudimental-t se kell hosszasan bemutatnunk, akik évek óta olyan rádiós fantasztikumokkal kápráztatnak el minket, mint a YouTube-on már 194 milliós nézettségnél járó Waiting All Night.

Elderbrook augusztus 8-án adott eget rengető bulit a Sziget fesztiválon, ahol legnagyobb slágerei rendesen megmozgatták a tomboló tömeget.

Hallgassátok meg a fantasztikus kollabot itt!