Hírek

Diplo with Miguel - Don't Forget My Love

18 év után első teljes hosszúságú elektronikus albummal jelentkezik minden idők legtermékenyebb lemezlovasa, Diplo.

A ’Diplo’ címmel hamarosan megjelenő korongról már meg is ismerkedhetünk az első megkapó szerzeménnyel a Miguellel közös „Don’t Forget My Love”-val.

Az amerikai nagyágyú tagja több óriási volumenű projektnek: részese volt például a Major Lazer, LSD, Sia és Labrinth pszichedelikus szupercsoport “Genius” című számának, illetve a világhírű ezermesterrel, Mark Ronsonnal, Silk City-vel és Dua Lipaval karöltve készítette el az “Electricity” világslágert. A Skrillex-szel közös JACK Ü, pedig valósággal felrobbantotta az elektronikus zenei hadszínteret.

Diplo három éven át ásta magát a house zene legmélyebb szegmenseibe, hogy végre egy igazán eredeti lemezzel térjen vissza. Az új saját nevére keresztelt albuma egy fantasztikus és összefüggő alkotás: sok tekintetben nyúl vissza az EDM titán gyökereihez, amikor tinédzserként alkotott és a ‘Florida’ című, 2004-es anyagával debütált.

Amíg várunk a március 4-én érkező teljes szeretetcsomagra, itt egy kis kóstoló: a “Don’t Forget My Love” egyből bemászik a fejünkbe és szörf-gitárt idéző aláfestésével húzza elő a legbizsergetőbb nyári élményeket.

 

Hallgass bele / nézd meg a videót itt!