Hírek

David Guetta - Family (Feat. Bebe Rexha, Ty Dolla $ign & A Boogie With Da Hoodie) [Remixes]

Így teljes a család: hatalmas nemzetközi projektté duzzadt David Guetta „Family” című kollaborációja.

A kétszeres Grammy-díjas DJ/producer/dalszerző, David Guetta új gigantikus trackje végre teljes! Ugyanis megérkezett a „Family” sztárokkal teli új videóklipje és az elmaradhatatlan (első) Remix EP-is. A videót Michael Garcia (Jack Harlow, Machine Gun Kelly) rendezte, aki nemrégiben MTV VMA díjat nyert. Lenyűgöző módon David Guetta, Bebe Rexha, Ty Dolla $ign & A Boogie Wit da Hoodie közöse, a „Family” alig 3 hete jelent meg, és már több mint 14 millió streamel büszkélkedhet együttesen több mint 75 millió havi Spotify-hallgatóval.

Ezeket a sikereket erősít be az új Remix EP is, amelyen a híres ausztrál dj/producer Hook N Sling verziója mellett, egy remek újragondolást készített még a felkapott producer Crvvcks „crooks” is.

A berobbanó slágert számos nemzetközi verzió kísérte, amelyek mindegyikében különböző elismert helyi előadók szerepelnek a világ legtávolibb pontjairól Kínától, Németországon át egészen Brazíliáig.  A videóban mind a tizenhárom kiadásban részt vevő előadó szerepel, beleértve az eredeti és nemzetközi művészeket is, így a „Family”-vel is is egy tágabb értelmet nyerünk.


Hallgass bele / nézd meg a videókat itt:

Crvvcks Remix
 

Hook N Sling Remix