Hírek

Magneoton hírek
2017.05.09

SirVive és Patikadomb a Gozsdu Manó Klubban

Csütörtökön a nagyreményű fiataloké a terep a Gozsdu Manó Klubban! Május 11-én este a SirVive és a Patikadomb csavarja el a fejeket egy-egy felejthetetlen, energikus koncert erejéig.

A SirVive kifejezetten sűrű évet tud maga mögött és előtt – a nagy sikerű „Kéz a kézben” után egy hónapja adták ki „Mennék tovább” című számukat és klipjüket. Az együttes emellett együtt turnézik a Wellhello és a ByeAlex és a Slepp együttesekkel, a GMK-s koncert egyelőre az első önálló bulijuk lesz a fővárosban.

A négytagú banda zenéjében többek között hip-hop, rock és elektronikus stílusjegyek keverednek, színpadi produkciójuk pedig kifejezetten energikus, tele izgalmas megoldásokkal!

Az est másik fellépője a Patikadomb, az alternatív rock és pop határán mozgó együttes nevét már ismerik a belvárosi éjszaka élőzenét kedvelő arcai. A mostani koncert tavaszi turnéjuk budapesti állomása lesz, ahol több ismert daluk után a márciusban megjelent „Édesmindegy” is elhangzik majd.


Aki szereti az igényes előzenét, a változatosságot és kíváncsi, mit tudnak élőben a jelen s jövő tehetségei, annak csütörtök este ott a helye a Gozsdu Udvar közepén!

 

A „Mennék tovább”-ot az alábbi linken hallgathatjátok meg: https://Magneoton.lnk.to/mennektovabb, az esemény részleteit pedig itt találjátok: https://www.facebook.com/events/1788016001520716/