Hírek

Magneoton hírek
2017.06.16

Újrafestem - megérkezett Calidora új dala!

Calidora újabb saját szerzeménnyel állt elő: az „Újrafestem” témája egy szakítás utáni újrakezdés. A fülbemászó dalhoz egy ötletes videóklip is készült, amelyben betekinthetünk az angyalhangú énekesnő életébe.

Calidora elbűvölő hangjával először 2015-ben találkoztunk Vekonyz „In My Mind” című felvételén. Azóta az énekesnő újabb és újabb fülbemászó dallammal és frappáns szöveggel rukkolt elő: első magyar nyelvű szerzeménye „Én már nem” címen debütált, majd 2016 végén egy „Azt mondom állj” Tankcsapda-feldolgozással lepte meg a közönséget. Dórit legközelebb a Dal színpadán és műsorában láthattuk újra, ahol „Glory” című dalával indult a versenyen.

Az énekesnő legújabb száma, az „Újrafestem” párkapcsolati témákat boncolgat. Dóri szerint „témájában kicsit olyan, mintha az „Én már nem” folytatása lenne, arról a folyamatról szól, amikor egy nehéz időszak után az ember újra megtalálja saját magát és egy erősebb, magabiztosabb személy néz vissza rá a tükörből.”

A dalhoz elkészült az énekesnő első videóklipje is, amit Dóri mellett a rendező Száraz Bence is igyekezett minél személyesebbre varázsolni. „Tele van személyes utalásokkal, megmutatja, hogyan merítek erőt a zenéből és a barátaim szeretetéből. Nagyon izgultam, hogy jól sikerüljön, de szerintem szuper lett a végeredmény!” – mondta a lány az elkészült kisfilmről.

Az „Újrafestem”-et és Calidora további szerzeményeit legközelebb június 16-án élvezhetjük élőben, amikor Ráckevén, a Péntek Esti Korzón ad akusztikus koncertet.