Hírek

Tegan and Sara indítják a 2017-es koncertszezont

A kanadai ikerpár legutóbbi, „Love You to Death” című lemeze 2016 júniusában jelent meg, a két lány azóta is jobbnál jobb számokkal és kreatívabbnál kreatívabb klipekkel kényezteti a közönségét. A magyar rajongókra már 2017 elején rámosolyog a szerencse: február 4-én élőben hallhatják kedvenc számaikat a Dürer Kertben.

Tegan and Sara a New Beat és a Recorder szervezésében érkezik az országba, a februári koncertjükön legutóbbi, „Love You to Death” című albumukat mutatják be a nagyérdeműnek. A kanadai ikerpár 1999-ben adta ki első nagylemezét „Under Feet Like Ours” címen. Pályára lépésük óta már hét lemezt adtak ki, azonban az igazi nemzetközi elismerést csak 2013-ban érték el „Heartthrob" című albumukkal, amely olyan slágereket tartalmazott, mint a „Closer” és az „I Was a Fool”. 

A tavaly megjelent „Love You to Death” a lányok nyolcadik nagylemeze, amely emberi kapcsolati témákat jár körül 10 számon keresztül: kezdve az ikrek elszakíthatatlan, szoros kötelekétől (100x, White Knuckles), titkos szeretői viszonyokról (Boyfriend), a házasság intézményén keresztül (BWU) egészen egy anti-szerelmes dalig (U-turn).

A február 4-i koncertre a  jegyek az alábbi linken kaphatóak.