Hírek

Magneoton hírek
2016.11.28

Rúzsa Magdolna egy Comet gömbbel és három kiadvánnyal indítja a telet

Magyarország egyik legnépszerűbb énekesnője a legjobb női előadó kategóriájában nyert a Comet díjátadón, és három különleges kiadványt dobott a piacra pénteken. Az „Érj hozzám” stúdióalbum és az „Aréna Koncert” című koncertlemez mellett egy karácsonyi díszcsomag is megjelent, amely az előző két lemez együttesét tartalmazza.

Rúzsa Magdi tíz éve robbant be a köztudatba, amikor megnyerte a Megasztár harmadik szériáját. Az énekesnő az elmúlt évtized alatt 3 stúdió és 4 koncertalbumot adott ki, amelyek mindegyike arany- és platinalemez lett. Magdi olyan slágerekkel hódította meg a hazai közönség szívét, mint a „Szerelem”, „Ég és föld” és a „Nélküled”.

 

Az énekesnő legújabb stúdióalbuma „Érj hozzám” névre hallgat, és olyan dalokat tartalmaz, mint a már megjelent „Tejút”, „Április” és a címadó dal. A lemez további kilenc vadonatúj szerzeménnyel várja a rajongókat, amelyek izgalmas hangszerelése és különleges szövegvilága elkalauzol bennünket Magdi rejtett érzelmi világába, múltjába és jelenébe.

 

A nagylemezen kívül megjelent még egy koncertalbum is, az „Aréna Koncert” az énekesnő februári, Budapest Arénában adott koncertjének lenyomata. A két kiadvány elérhető lesz egy karácsonyi, deluxe díszcsomag formájában is, amely limitált példányszámban lesz kapható karácsonyig.