Hírek

Magneoton hírek
2017.07.05

RoofTOPWaves: SirVive x FLATBAND x Passed Dj Set koncert a Corvintetőn!

A SirVive igazi víziparadicsomot varázsol Budapest szívébe július 7-én. Az együttes a FLATBANDdel és a Passed Dj Settel karöltve tart közös koncertet, közönségtalálkozót és gasztro eseményt – a változatos bulinak a Corvintető ad otthont.

„A nyár miatt kitaláltuk, hogy a szokásos bulinál többre készülünk: kedvcsinálónak egy gasztro közönségtalálkozót szervezünk a tetőteraszra, közös grillezéssel, jamelgetéssel, fröccsökkel, és ki tudja, a végén még lehet meg is dobálnak minket a saját rajongóink vízibombákkal!? Mivel az esemény egy héttel a vizes VB előtt lesz, ezért különböző vizes mulatságokkal várjuk az érkezőket.”

A korán érkezők a welcome drinkeket a két együttessel együtt fogyaszthatják el, és élvezhetik a beach hangulatot a város felett. A tetőteraszon a bandák mercheiből és különböző ruhamárkák (Sir, Lucide) darabjaiból is akciós áron válogathat a közönség, illetve a FLATBAND életmódjának megfelelően számos vegán ételkülönlegességek is kóstolhatók lesznek. A kötetlen délutánon a zenei aláfestést a Passed Dj Set nyújtja, a közös lazulás folyamán a vegán állatvédők csapatával is szóba elegyedhet, aki szeretne.

A közös naplementenézés után a buli fedett térre vonul és az élő koncertekre kerül a hangsúly. A FLATBAND egy egyedi, nagyszabású lemezbemutatóval és a megszokott kreatív fény- és vizuális show-val várja a közönséget, majd a SirVive veszi át a prímet, táncoltatja meg a nyári fiatalokat és viszi a tetőpontjára a bulit zeneileg igen változatos műsorával.

Az esemény részleteiért katt ide! A program létrejöttét a Cseh Tamás Program és az NKA támogatja.