Hírek

Magneoton hírek
2024.01.22

Robin Schulz & Topic ft. Oaks – One By One

Robin Schulz ismét egyesítette erőit a horvát felmenőkkel rendelkező, német DJ-producerrel, Topikkal, valamint a svéd dark-pop énekesnővel, Oaks-szal a „One By One” című vadonatúj dance himnuszon.

Schulz immár a minden idők legsikeresebb német szólóművésze címet viseli. Eddigi karrierje során összesen 840 nemzetközi arany-, platina- és gyémántelismerést kapott, több mint 12 milliárd stream és 20 millió eladás mellett 15 #1 sláger fűződik a nevéhez. A hazánkban is közkedvelt előadó világszerte teltházas bulikat csinál és állandó rezidens DJ az ibizai Pacha klubban.

A barátságból és közös zenei vízióból született együttműködés nem az első: míg Schulz és Topic korábban - Nico Santossal és Paul van Dyk-kal karöltve - kiadta az „In Your Arms (For Angel)” tracket, addig Winona Oak misztikus hangját a 2020-as „Oxygen" című közönségkedvenc számban fedezhetjük fel.

A két lemezlovas parádésan ötvözi tehetségét az újdonságban: hipnotikus basszusvezetéssel, nosztalgikus szintihanggal és lüktető tempóval teszik varázslatossá a felvételt. Oaks elbűvölő vokálja pedig magával ragadó narratívát sző, éteri verzék és himnikus kórusok között ingadozva.

Robin Schulz és Topic egy közös szilveszteri partin mutatta be a „One By One”-t Dubajban, ahol egyébként a videóklip is forgott. Mindhárom előadó szerepel a klipben, melyet a Raw Souls kreatív elméi készítettek, akiknek Schulz „Sweet Goodbye” és „Killer Queen” videói is köszönhetők.

Nézzétek meg itt!