Hírek

Magneoton hírek
2018.11.16

PREMIERHEGYEK PÉNTEKRE

MICHAEL BUBLÉ: LOVE

 

Két év kihagyás után az eddigi legérzelmesebb albumával tér vissza a négyszeres Grammy-díjas énekes, Michael Bublé. Az új lemez címe ❤, vagyis ‘Love’, amelyről a “When I Fall In Love”, a „Such A Night” és a “Love You Anymore” már elérhető a zenemegosztókon.

 

A korongon két duett is helyet kapott, az egyikben Bublé a „Legnagyobb showman” című film betétdalának énekesével, Loren Allreddel zenél, a másik felvételen pedig a többszörös Grammy-várományos, Céline McLorin Salvant sokszínű hangja csendül fel.

 

MAJOR ESZTER ÉS BARÁTAI: NAPRAFORGÓK

 

Major Eszter dalszövegíró az Évszakok című, gyerekeknek szóló versesköteteinek sikere után úgy döntött, Dusík Gábor zeneszerző közreműködésével dalba önti legnépszerűbb sorait.

 

Az albumon olyan neves zenészek énekelik meg a verseket, mint Völgyesi Gabi, Kökény Attila, Bereznay Dániel, Szekeres Adrien vagy éppen a Hooligans együttesből ismert Csipa, aki a Bicikli című dalban működött közre, és aki elmondta, hogy olyan gyerkőcöknek ajánlja ezt a lemezt, akiket a szüleik még az igazi értékek megőrzésére nevelnek

 

Kortárs művek kicsiknek és nagyoknak, zenés versek, amelyek az ő életükről és világukról szólnak. A hiánypótló és a piacon egyedülálló gyereklemez válogatás ’Napraforgók’ címmel ma kerül a polcokra. 

 

THE GREATEST SHOWMAN reimagined

 

A tavalyi év legnagyobb szabású, Golden Globe-díjas musicaljének filmzenéje idén is tartogat extrákat. Az újragondolt anyagot a már jól ismert Grammy- és Tony-díjas duó, Benji Pasek és Justin Paul alkotta, akik többek között a 'La La Land'  Oscar-díjas zenéjében is közreműködtek.

 

A már közkedvelt trackeket a mostani anyagon az utóbbi évek legmenőbb sztárjai énekelték újra. Olyan hírességek adták hangjukat a „Legnagyobb showman” zenéihez, mint a Panic! At The Disco, P!ink, Kelly Clarkson, Anne-Marie, Kesha vagy a legendás Missy Elliot.

A ma megjelent album ezen kívül is tartogat újdonságokat, ugyanis négy bónusz szám is helyet kapott rajta. 

 

Zaz: effet miroir

 

A franciák csodafegyvere, Zaz ma mutatta be legújabb albumát. Az énekesnő új anyaga a chanson, a dél-amerikai gitár, a pop, a salsa és a rock elemeinek ötvözésével született meg, a végeredmény pedig hűen tükrözi Zaz művészi hitvallását.

 

Az új anyagról már két szerzeményt is bemutatott a művésznő, köztük a „Que Vendr” című dalt, amelyben Zaz franciául és spanyolul is énekel,  a megjelenés óta pedig többmilliós nézettséget generált. Zaz karrierjének 2010-es indulása óta már több mint 500-szor koncertezett – 2016-ban például kétszer is járt Budapesten – és mintegy 4 millió lemezt adott el. Az új album bakelit verziója december 7-én kerül az üzletekbe.