Hírek

Magneoton hírek
2018.06.04

MISKOVITS x Fehér Holló – Budapest

Miskovits Marci és a The Palace (egykori Flatband) zenekar egyik oszlopos tagja, anyakönyvezett nevén Fehér Holló „Budapest” című közös számukkal indították a júniust.

Marci egy televíziós szereplés alkalmával ismerkedett meg Hollóval. “Vendégműsorvezető voltam egy adás alkalmával az M2 Petőfi TV-n mikor a The Palace-os srácokkal készítettem egy interjút az új klipjük kapcsán. Már akkor feltűnt, hogy egy hullámhosszon vagyunk és azonos a zenei ízlésünk, és időközben kiderült, hogy Holi producerkedik is, ezért mindketten belelkesedtünk egy közös zenélés gondolatától."

Az elkészült dal egy modern, könnyed, nyári felvétel, és természetesen most is arról szól, amit Marci jól ismer: a fiatalok által kedvelt budapesti éjszakákat állítja a középpontba. A klipet Kovács Bálint Illés rendezte aki egy fontos társadalmi problémára is szeretné felhívni az Y generáció figyelmét: „A videóban szereplő lányok folyamatosan a mobiljukat nyomkodják és elfelejtik megélni a pillanatot. Fontos lenne, hogy ne vesszünk el a virtuális világban, és megfelelő módon és mennyiségben használjuk a közösségi oldalakat.” – mondta meg a rendező.

Íme a „Budapest” című videóklip.