Hírek

Magneoton hírek
2018.07.09

Menj tovább!

A különleges hangú és szépségű Pádár Alexandra végre elkészítette bemutatkozó dalát.

A kivételesen tehetséges énekesnő már kiskora óta pontosan tudta, hogy zenéléssel akar foglalkozni. 6 évig ritmikus sportgimnasztikázott (RSG) és 13 éven át röplabdázott, amivel a magyar válogatottig jutott. Alexandra azonban hű maradt gyerekkori vágyához, az énekléshez, és sikeresen valóra is váltotta azt. 2010-ben énektechnikát és előadásmódot tanult egy művészeti magániskolában. Később két évet turnézott gitárosával, Nagy Dáviddal Magyarországon és Szlovéniában, így egyre több ember ismerkedhetett meg különleges hangjával. 2014-ben már Hollandiában énekelt a „Travelling Mic” című  esteken, amelyeken feltörekvő és neves művészek egyaránt felléptek, majd Svájcban egy „Burlesque show”-nak volt szereplője. Nemzetközi terepen szerzett tapasztalatait itthon 2016-ban mutatta meg a TV2 Star Academy című műsorának keretein belül, ahol 17 rendkívüli produkcióval kápráztatta el a közönséget és a zsűrit egyaránt. Alexandra 3. helyezett lett, aminek köszönhetően az egész ország megjegyezte nevét.

Vadonatúj száma tökéletesen kifejezésre juttatja azt a tüzet, ami a reflektorfénybe juttatta Alexandrát. A „Menj tovább” egy lélekkel teli, ösztönző modern popdal, ami a belső erőről és a kitartásról szól. Különlegessége az összetéveszthetetlen drop, ami igazán egyedivé teszi az egyébként kellemesen folyó felvételt. Az újdonságról így nyilatkozott az énekesnő: „Mivel nemrég léptem ki egy komoly kapcsolatból, abszolút tudtam azonosulni a dal mondanivalójával, és ezáltal magaménak éreztem. Elkezdtünk egy akusztikus verziót is készíteni, amit majd élőben hallhat a közönség, és aminek előadása egyenesen eksztatikus érzéseket ad számomra.”

A dalhoz készült videóklip elképesztően látványosra sikerült. Alexandra páratlanul vonzó koreográfiája garantáltan a képernyőhöz láncolja majd a női nem szerelmeseit. „Nagyon nehéz volt mozogni a csúszós, vizes talajon, de szerencsére ez a végeredményen egyáltalán nem látszik.” - árulta el az énekesnő.

Alexandra ismét bebizonyította, hogy muzikalitásának, vokális képességeinek és azonnal felismerhető, szexi hangszínének köszönhetően egyértelműen a popszakmában a helye – izgalmas jelenléte pedig minden bizonnyal felkavarja majd azt!

Hallgassátok meg az új bombadalt!