Hírek

Magneoton hírek
2016.11.28

„Már nem zavar” - Új életet kezd Dallos Bogi

Új korszak kezdődik Dallos Bogi életében: az énekesnő újra szólókarrierjére koncentrál, amelyet egy új dallal és videóklippel indít. A „Már nem zavar” dallamát ő maga szerezte, a szövegért ByeAlex felel. A dal mellé egy image-videó is készült, amely a lány új, eddig ritkán látott oldalát mutatja be.

Bogi legújabb, Már nem zavar című dala az első single a tavasszal megjelenő lemezéről. A szám dallamát Bogi szerezte Szebényi Dániel alapjára, a szöveget pedig ByeAlex írta. A dal témája az elengedés, a továbblépés. „Egy szakítás, barátság, korszak lezárásakor gyakran emlegetjük, hogy már elengedtem, túl vagyok rajta, de ez nincs mindig így. Akárcsak az életben, a szám végére is elérkezünk abba a fázisba, amikor őszintén elmondhatjuk, hogy valóban továbbléptünktette hozzá a fiatal énekesnő.

 

A dalhoz egy image-videó is készült, a rendező-operatőr Temesi Ádám Bogival együtt dolgozta ki a video koncepcióját. Mivel ez egy image klip, fontosnak tartottam, hogy minél több arcomat megmutathassam benne.” mondta Bogi a klipről.A videó nagy részét egy budapesti stúdióban vettük fel, de mivel a dalban több utalás is van a nyárra, egy nyaraláson készült GoPro-s felvételekkel színesítettük az anyagot.

A „Már nem zavar” egy igazi frissítő, felpezsdítő élmény lesz a zord tél közepén, és ez csak a kezdet: Bogi a tavasz folyamán új nagylemezzel jelentkezik és nagyszabású lemezbemutató koncerttel várja majd a közönséget!

Hazai forgalmazó: Magneoton