Hírek

Magneoton hírek
2023.10.20

Kállay Saunders, anatu – MAKE YOU CRY

Kállay-Saunders András ismét lecsupaszította szívét, melyből egy ultraerős dobbanást küld frissen debütáló, „MAKE YOU CRY” című számával.

Az éteri felvétel Andris állandó alkotótársával koprodukcióban készült. Különlegesség, hogy az ír dalszerző anatu ezúttal énekel is a felvételen.

Miközben Kállay Saunders a Sztárbox című műsor miatt felváltva jár fizioterápiára és bokszedzésekre, természetesen – az ő szavaival élve – a belső terápiát, azaz a zenélést sem mellőzi. A nemzetközi színvonalú és tehetségű előadó sokszor saját élményeiből merít. A most érkezett, nagy slágerpotenciált magában hordozó „MAKE YOU CRY” egy toxikus kapcsolat himnusza lehetne, hiszen a se veled se nélküled helyzetet jeleníti meg.

„Ez a dal is egy részlet az életemből. Arról szól, hogy egy olyan személlyel vagy együtt, akinek semmi nem elég. Bár dúl a szerelem, mégis mindenben keresi a problémát és a saját szemszögéből mindig a másik személy a hibás. Úgy tűnik, mintha akarna változtatni ezen, de folyamatosan kudarcba fulladnak a próbálkozások és a vége csak sírás lesz” – mesélte az énekes.

A különleges videóklipben András és az extravagáns főszereplő lány is pazar alakítást nyújtanak.

Nézzétek meg itt!