Hírek

Magneoton hírek
2017.12.07

Induljon a hét új hazai felvételekkel!

Egy fiatalos újdonsággal, egy szuperprodukció remix változatával és egy kreatív koprodukcióval indítjuk a hetet. A The Sign, Radics Gigi és Varga Viktor, illetve Curtis és Kollányi Zsuzsi várnak Titeket.

The Sign: Egyetlen

 

Az öt szemtelenül fiatal zenészből álló miskolci banda 2012-ben alakult. A zenekarból Czinke Dani és Czinke Máté testvérek, Török Dani pedig gyerekkori barátjuk, hozzájuk csatlakozott Kollár Ábel és Szentpétery Mózes. A fiúk egy hobbi garázsbandából mára díjnyertes együttessé nőtték ki magukat, akiknek első dala nemrég debütált.

Az „Egyetlen” a csapat készülő nagylemezének előfutára is egyben, és idén augusztusban megnyerte a Petőfi Rádió „Saját zenéd” versenyét. A fiatal banda első megjelenése egy önfeledt, bájos dal, amely a szerelem ébredését, és jól ismert „rózsaszín ködös” időszakát eleveníti meg. A felvétel a pop, elektro, alternatív és folk határán mozog, különleges hangzásvilága egészen egyedi a jelenlegi magyar palettán. Egy fiatalsággal és pozitív életérzéssel teli, elragadó lyric videó is készült a dalhoz, amelyben a főszereplő páron kívül a zenekar is feltűnik.

Radics Gigi & Varga Viktor: Álomutazó (Lotfi Begi Remix)

 

A két ünnep között végre láthatjuk az év legjobban várt mesemusicaljét a BOK Csarnokban. Minden idők legnagyobb magyar színpadi produkciója, az „Álomutazó” fantasztikus családi programnak ígérkezik, melyben ország legismertebb színészei, énekesei alakítják a szerepeket. A darabban feltűnik majd Stohl András, Szabó Győző, Radics Gigi és Hajdu Steve, Schell Judit, Keresztes Ildikót, Zsédát, Falusi Mariannt, Varga Viktort és Ábel Anitát is láthatjuk majd.

A próbák már javában zajlanak, minden szereplő és alkotó gőzerővel készül az előadásokra. A betétdalt már korábban megismerhettétek a két csodálatos hangú popénekes Radics Gigi és Varga Viktor előadásában, ezúttal a slágergyáros dj/producer/remixer Lotfi Begi gondolta újra a dalt és egy lüktető, rádióbarát köntösbe bújtatta azt.

Curtis x Kollányi Zsuzsi: Pillangó

 

Az élsportolóból rapperré avanzsált Curtis és a csodás hangú Kollányi Zsuzsi közös dalban nyitogatják a szárnyaikat: a „Pillangó” egy keserű szerelem történetéről szól.

Curtis első lemeze 2010-ben debütált, majd 2011-ben a focista / rapper karrierje újabb mérföldkőhöz érkezett: ekkor készítette első közös dalát Majkával. Az egyszeri együttműködés hazánk egyik legnépszerűbb produkciójává nőtte ki magát: a két előadó több száz teltházas fellépésen van túl. 2018-ban újabb fejezet nyílik a Majka&Curtis LIVE előtt, hiszen márciusban a Papp László Sportarénát töltik majd meg rajongóikkal. Kollányi Zsuzsi ugyancsak része a sikertörténetnek: évek óta a Majka&Curtis LIVE produkciók frontvonalbeli vokalistája. Az énekesnőnek továbbá olyan slágereket köszönhetünk, mint az „Eléglesz” és a „Valahonnan”.

 

Hazai forgalmazó: Magneoton

Ozorai Sára  - Magneoton