Hírek

Magneoton hírek
2016.11.23

Húsz év után egy lemezen a legnagyobb Rapülők slágerek - itt a jubileumi "Beszt of" album

A mindössze két évig működő formáció idén ünnepli a 25. szülinapját, az ünnepi alkalomra új lemezzel és koncerttel készült az együttes. A holnap megjelenő „Beszt of” album a trió legbulisabb slágereit tartalmazza, amelyet februárban az Arénában élőben is hallhat a közönség.

A 25 éve alakult Rapülők félmillió eladott lemez és négy teltházas Sportcsarnokos koncert után a csúcson hagyta abba. Tíz évvel ezelőtt újra összeálltak egy Riszájkling koncert erejéig, azóta  azonban mindegyik tag a saját útját járta más-más produkciókkal. Egy dologban végig egyetértettek: a 25 éves szülinapot mindenképpen méltó módon  kell megünnepelniük.

Ennek része a "Beszt of" névre hallgató válogatáslemez, amelyen a csapat legbulisabb sikerei hallhatóak, „rimaszterd – pimpelt” verzióban. Az albumon hallható lesz még egy Rapülők Megamix is, amely az együttes legismertebb felvételeiből lett összegyúrva, és minden buli nélkülözhetetlen kelléke lesz.

A trió az alábbi keretsztorival foglalta össze a megmixben felcsendülő dalokat: „Mi kéne, ha volna? Miután T-Boy elviszi a „Piti vumen”-t a „Túr dö flanc”-ba, majd a szemébe mondja, hogy te vagy itt a „Némber one”, a lány már tudja, hogy a következő kérés annyi lesz csak: „Ringasd el magad”! MC Gesztenye közben halkan a fülébe súgja majd, hogy „Áj láv jú”, de amikor „Lapátra kerül”, tudja, hogy a háttérben hiába „Zúg a Volga”, „Lesz még rosszabb”.  Michel de Lux kárpótlásul még befizeti őt egy „Holiday”-re, de már hiába tör ki belőle a „Helyi terminátor”. A Rapülők jelszava zeng már csak fülében: „Nem adom fel”!"

Az ünneplés itt nem áll meg: a beszt of album mellett egy látványos, 300 szereplős Ájlávjú megashow-val is készül az együttes, amelyre a Papp László Budapest Sportarénában kerül sor február 25-én.

 

Hazai forgalmazó: Magneoton