Hírek

Magneoton hírek
2018.06.27

Hesz Ádám: Micsoda lány

Szerelmi vallomással mutatkozik be Hesz Ádám. A „Micsoda lány” egy buszmegállóban történt találkozásból induló románcot mesél el.

A frissen debütált fiatal énekesre érdemes lesz odafigyelni, ugyanis zenei tehetsége mellett szerethető karaktere teszi egyedülállóvá produkcióját. Az Ed Sheeranre hajazó „jó fiú” már gyerekkora óta gitározik, énekelni pedig 17 évesen kezdett el. Zenei pályája a blues és jazz műfajon belül indult, amelyekhez a mai napig szívesen nyúl vissza. Évek óta foglalkozik dalszerzéssel és szövegírással, olyan elismert hazai underground előadókkal dolgozott együtt, mint Tkyd, Day, Antal és a Hősök. Jelenleg saját zenekarával koncertezik, ami Hesz Ádám Akusztik néven fut.

A „Micsoda lány” című felvételt egy korábbi utazás ihlette a másfél órás Paks-Budapest útvonalon. Az akusztikus gitárra írt dalt az Irie Maffia egykori alapító-basszusgitárosa, Havas Miklós hangszerelte. A most már Mikoo néven tevékenykedő producer bemutatkozó EP-jét az amerikai énekes-dalszerzővel, Mickey Shiloh-val (Janet Jackson, Britney Spears, Iggy Azealia) közösen alkotta. Mikoo szólóprojektjein kívül másokkal is dolgozik együtt, többek között a Compact Disco frontemberével, Walko Csabával készített közös tracket.

A Hesz Ádám dalához készült romantikus hangulatú, animált klip az énekes fejében lejátszódó víziót követi végig, amely egy buszmegállóban kezdődik és végződik. Egy olyan lánnyal való találkozás és elkalandozás berkein belül bontakozik ki a történet, aki teljesen megbolondítja főhősünket. A klipben elkísérhetjük a párt „közös” kalandjaikon, és velük együtt járhatjuk be a nagyvilágot.

A „Micsoda lány” egy lágy lüktetésű elektro-pop track, amely tökéletesen bemutatja Hesz Ádám megjegyezhető, bársonyos és egyben érces hangját. A drop pedig egyenesen bomba lett!