Hírek

Magneoton hírek
2019.05.24

Hesz Ádám - Bódító

Gondtalan, pozitív és vicces videóklipet villant Hesz Ádám fülbemászó új dalához. Az énekes lámpaláz nélkül és nyíltan vállalja, hogy van, amihez ő sem ért. Egy azonban biztos, a zenéléshez nagyon is!

A „Bódító” születéséről Hesz Ádám így mesélt: „A Strand Fesztivál inspirálta a dalt, amikor a tábortűz színpadnál zenéltem tavaly. Számomra ez a tipikus nyári életérzés, amikor bizsereg a tested és neki kell vágni az éjszakának, a Balatonnak, a felszabadulásnak.”

A zenét és a szöveget Ádám írta, a hangszerelésben pedig a The Sign zenekar frontembere, Czinke Máté segédkezett.

A forgatás teljesen spontán volt, az alkotók kivitték a műtermet a szabadba, nem volt koreográfia, sem lebeszélt forgatókönyv, a turisták és a bámészkodók is beszállhattak a forgatásba, így valóban ösztönösre írta az élet a videót.

„Nem akartam képben szigorúan követni a szöveget, és ezáltal szájba rágóssá tenni a tartalmat. Viszont izgatott, hogy milyen lenne egy komfortzóna elhagyós, táncolós téma. Az én tánctudásom azonban gyakorlatilag nem létezik, de ez nem is igazán zavar, attól még szívesen megmozdulok. Vállaljuk önmagunkat! Ez az üzenete a videónak.” – mondta a paksi énekes-dalszerző, akit talán úgy tudnánk leginkább jellemezni, mint Ed Sheeran és ByeAlex izgalmas ötvözetét.

A klipben szerepel egyébként Ádám zenekarának néhány tagja is, így Takács Bálint, Tenki Dani és Kovács Kristóf is feltűnik. A videót Fegyverneky Sándor rendezte, az operatőri és vágási munkákért pedig Polhodzik Ádám felelt.

Nézzétek meg a klipet itt!