Hírek

Magneoton hírek
2023.12.14

Griff – Astronaut

Griff bemutatta vadonatúj trackjét „Astronaut” címmel, mely a Greenwichi Tengerészeti Múzeumban forgatott varázslatos klippel együtt debütált.

Az újdonsággal egy időben megjelent az összesen négy csodálatos felvételt tartalmazó, ‘vert1go vol.1’ című EP, mellyel egy új zenei fejezet vette kezdetét Griff karrierjében. A projektet a „Vertigo” vezette be, amely egy igazi hullámvasút a világ feje tetejére állásának érzéséről és a fiatal felnőttkor univerzális elveszettségéről.

Az „Astronaut” egy zongoravezérelt, nyers ballada a félelmekről, a reményről és a szerelemről. A saját szerzemény ereje a fiatal énekesnő által teremtett miliőben rejlik, melyet szárnyaló énekhangja és a lágy zongora tesz különlegessé. A felvétel megalkotásában Chris Martin, a Coldplay frontembere – aki óriási megtiszteltetésként feljátszotta a eredeti zongorarészt – segítette az énekesnőt, és azt tanácsolta, hogy csupaszítsa le a lelkét.

„A dalt az elhagyás gondolata inspirálta. Azt az érzést akartam megfogni, amikor egy fiatalkori párkapcsolat azért ér véget, mert az egyik félnek időre van szüksége, hogy megtalálja önmagát, de nélküled. Ez fájdalmas, és azon töprengsz, hogy miért nem voltál elég a másiknak – mesélte az angol előadó.

Hallgassátok meg itt!