Hírek

Magneoton hírek
2017.03.30

Friss, ropogós hazai újdonságok Dallos Bogi és a SirVive tollából!

Dallos Bogi és a SirVive is egy-egy tavaszi dallal és bravúros klippel indítják a napunkat: a „Méz” és a „Mennék tovább” egy terhelt kapcsolat dilemmáját járják körül, édes mázba csomagolva.

Dallos Bogi: Méz

Dallos Bogit A Dal 2014-ben ismerhette meg az ország, ahol „We All” című dalával hamar belopta magát a közönség szívébe. Az énekesnő „Feels So Right” és „Körút” című számaival a rádiós listákat is meghódította, „13-as ház” című első saját szerzeményével pedig komolyabb oldaláról is megismerhettük.

Ősszel mutatta be legutóbbi felvételét, a „Már nem zavar”-t, amihez egy image-klipet is forgatott. Bogi az utóbbi hónapokban lázasan készült első, önálló lemezének megjelenésére, amely áprilisban lesz elérhető a rajongók számára, „Épp most” címmel.

Az album első single-je a „Méz” címet kapta, amelynek – ahogy a lemez összes dalának – Bogi az egyik szerzője. A romantikus, tavaszi hangulatú dalhoz egy bájos animációs klip is készült, ami tökéletesen visszaadja a „Méz” hangulatát.

 

SirVive: Mennék tovább

A Jurin Szabolcs (ének), Schubert Máté (billentyű), Kátai Tamás (dob) és Pap Attila (basszusgitár) alkotta formáció mindig is a saját szerzésű dalok híve volt. Az együttesnek olyan számokat köszönhetünk, mint a „Catch Me if You Can”, „Love Me More, majd 2016-ban megjelent első magyar nyelvű szerzeményük is: a „Kéz a kézben” egy se veled, se nélküled kapcsolat témáját járta körül, és az együttes egyik legnépszerűbb felvétele lett. 

Legújabb daluk, a „Mennék tovább” egy lelki dilemma, a belső szorongás és a szorongástól való továbblépés témáját firtatja. A számhoz egy letisztult videoklip is készült, amelyben a dalszövegben is felbukkanó táncmotívumok kelnek életre.

A klip szó szerint barátok közt készült: a rendező Peter John Kissel már korábban is működtek együtt a fiúk, a videóban szereplő táncosok, Bőhm Attila és Radóci Lilla pedig Szabolcs ismerősei – és a valós életben is párt alkotnak.

A „Mennék tovább” egy magával ragadó dal, amelyet mellett garantáltan nem megyünk csak el.