Hírek

Magneoton hírek
2023.10.11

Cher – DJ Play a Christmas Song

Ki más, ha nem Cher fogja feldobni az idei év legborongósabb időszakát? Itt van közelgő LP-je első felvezetője!

A Cher rajongók számára ez a karácsony biztos, hogy vidámabb, csillogóbb és rock and rollosabb lesz, mint az előzők. A popikon ugyanis öt év után új albummal jelentkezik. A nemes egyszerűséggel ’Christmas’ névre keresztelt kiadvány október 20-án érkezik, de a lemez előtti kedvcsinálóra már nem kell többet várnunk: itt a „DJ Play A Christmas Song”!

A frissen debütáló single mindent hoz, amit Chertől elvárnánk: a 70-es évek diszkóhangzását trendivé varázsolva, mélyen búgó hangját finom autotune-ba csomagolva hív minket bulizni az ünnepek alatt. Ha azt gondolnánk, hogy valamiféle szentimentális dallal indít a díva, akkor tévedünk. Ez a track garantáltan a klubok kedvence lesz a téli időszakban. A vidám és fülbemászó partibombát már egy hallgatás után sem tudjuk kiverni a fejünkből.

A „DJ Play A Christmas Song" című felvételt Los Angeles legfelkapottabb dalszerzői (Sarah Hudson, Jesse Saint John, Brett McLaughlin, Jhart és Mark Schick) írták, akiknek olyan megaslágereket köszönhetünk, mint Dua Lipa „Levitating" és a „Physical" című hitjei, de sok más előadó mellett Katy Perry, Troye Sivan és Charlie XCX számára is dolgoztak már.

Hogy még inkább meghozzuk a kedvet a karácsonyi koronghoz: a Mark Taylor („Believe") produceri munkáját dicsérő gyűjteményen olyan szupersztárok tűnnek fel, mint Stevie Wonder, Darlene Love, Michael Bublé, Cyndi Lauper és Tyga.

Ha épp ránk ülne a depresszió az egyre rövidebb nappalok miatt, Cher felénk fordítja a diszkógömböt és emlékeztet rá, hogy még csak most jön az év legcsillogóbb időszaka!

 Megnézem