Hírek

Magneoton hírek
2023.10.25

Charli XCX & Sam Smith – In The City

A két angol popsztár, Charli XCX és Sam Smith először egyesítették erőiket „In The City” című közös felvételükben, a végeredmény pedig zseniálisra sikerült.

Az újdonság, amely várhatóan az énekesnő hamarosan megjelenő hatodik stúdiólemezén is szerepelni fog, az első single a „Speed ​​Drive” óta, amely a nagysikerű Barbie filmzenei albumán jelent meg. Éppen a „Speed ​​Drive”-hoz készült klipben utalt először Charli a Smith-szel való együttműködésre. Miközben egy pink corvettel gyorsulgatnak barátnőjével, felveszi Sam videóhívását – aki szintén Barbie-közreműködő „Man I Am” című számával – és sejtelmesen érdeklődik az ’új mix’ iránti véleményéről.

Charli XCX így mesélt az „In The City”-ről: „A dal arról szól, hogy találd meg azokat az embereket, akiket igazán szeretsz és akikkel kapcsolódni tudsz egy életen át. Akik elfogadnak olyannak, amilyen vagy, és befogadnak a saját életükbe.” Sam pedig hozzátette: „Charli egy csodálatos művész és nagyon szórakoztató volt vele a kreatív munka. Számomra ez a dal a szabadságot és a felszabadult, bulizós éjszakákat testesíti meg”

Első kollabjuk alkalmával a két zenész a hedonizmus takarójába burkolózik az éjszaka sötétjében. Az életteli számban a dance-pop ütemek Sam Smith romantikus dalszövegével párosulnak.

Hallgassátok meg itt!