Hírek

Magneoton hírek
2023.11.24

Ámokfutók – Ki az, aki szeret?

Ki az, aki szereti Kozsot? Új klip készült a közönségkedvenchez

Valószínűleg nincs olyan ember, aki ne ismerné a Kozso vezette Ámokfutók formációt, amelynek masszív mennyiségű, 90-es popslágert köszönhetünk. Az idén 30 éves együttes repertoárjából a „Ki az, aki szeret?” minden koncert egyik legsikeresebb dala.

A felvétel először a februárban debütált, ’Szállj velem!’ című válogatáslemezen jelent meg olyan zeneszámok mellett, mint a „Szomorú Szamuráj”, a „Ne sírj” vagy a címadó „Szállj velem!” újrahangszerelt verziói. A közönség azonban annyira imádja a retro diszkók világát idéző, elektropopos „Ki az, aki szeret?” című dalt, hogy az Ámokfutók frontembere egy nagyívű videóklipet is megálmodott hozzá 

Kozsot erős érzelmi szálak fűzik az újdonsághoz: „Édesapámmal sok dalt írtunk együtt. Ő nagyon szereti a hagyományos motívumokkal ékesített dallam- és szövegvilágot, főleg, ha az modern köntösbe van bújtatva. Ha arra gondolok, hogy a „Ki az, aki szeret?“ első verziója már 30 éve készült, elérzékenyülök.”

A meglepő fordulatokkal fűszerezett videóklip a hűtlenség és a bizalom bonyolult kérdéseit járja körbe. Vajon mit csinál a párunk, amíg mi távol vagyunk? Illetve milyen a másik oldalon, a csalfa szerető szerepében lenni? A vibráló energiákkal teli klipben egy fiatal pár személyesíti meg ezt a kapcsolati szálat, amely mindannyiunk számára ismerős lehet. A fülledt táncbetétekkel tűzdelt videóban természetesen a producer-dalszerző, Kozso is feltűnik.

MEGNÉZEM