Hírek

Magneoton hírek
2018.07.18

Állj készen a Mrs Columbo vadonatúj felvételére!

Megjelent a Mrs Columbo legújabb dala, a "Ready For You". A nyári slágerhez készült lyric videóklip háttérjeleneteit az énekesnő régi jó barátja, Polyák Péter rögzítette a gyönyörű South Beach-en, sminkjét pedig a Mrs Columbo hajdani zongoristája, Sárközy Fanny készítette, aki egyben Péter felesége is.

"Mivel éppen Amerikában tartózkodtam, a srácok meg ott élnek egy ideje, gondoltam összeköthetnénk a kellemeset a hasznossal! Megbeszéltük, hogy melyik nap érkezem hozzájuk, és bár nem verőfényes napsütés fogadott, nagyon szép képeket sikerült elkapni! Amikor éppen szakadt az eső, kicsit visszavonultunk a lakásba, és jókat beszélgettünk, már úgyis nagyon hiányoztak nekem!"- mesélte az énekesnő.

A Mrs Columbo neve Galambos Dorina projektjeként vált ismertté, és hosszú utat járt be míg elérte jelenlegi formáját. Kezdetben egy vagány csajzenekarként világslágereket bújtatott jazz köntösbe, majd új zenészek érkeztek Dorina mellé, és dalaikban egyre inkább dominált a modern, elektronikus hangzásvilág. A „DAL 2017” műsorában a legjobb 30 dal között mutathatták be "Frozen King” című szerzeményüket, mellyel a középdöntőig meneteltek.

Legújabb nagylemezükről már olyan dalokat ismerhetünk, mint a "Kész vagyok", a "Frozen King", az "Icarus” és a most megjelent "Ready For You".

Az album ősszel jelenik meg egy lemezbemutató koncerttel kísérve az Ellátóházban.