Hírek

Magneoton hírek
2017.05.15

Akire mindannyian vártunk: Rita Ora visszatért!

Rita Ora több éves kihagyás után új dal készülését osztotta meg a rajongóival – a „Your Song” május 26-án debütál. A szexi énekesnő nem bízta a véletlenre a visszatérését: a szám készítésében többek között Ed Sheeran vett részt. Ha két szóval kéne összefoglalnunk a produkciót, az valahogy így nézne ki: garantált siker.

„Imádtam Eddel és Steve-vel (One Direction, Demi Lovato, Shakira társszerzője) dolgozni, hihetetlen volt az ötletemet a világ két legtehetségesebb szerzőjével világra hozni. Eddel tiniként ismertük meg egymást és azóta barátok vagyunk, tényleg fantasztikus, hogy együtt tudtuk megírni ezt a dalt.” – mondta Rita a hamarosan debütáló dalról.

A „Your Song” az énekesnő készülő albumának beharangozó dala, amelyet év végére várhatunk. A dal mélységet és érettséget sugároz Rita összetéveszthetetlen vokáljain keresztül. „Azt akartam, hogy az emberek meghallják a hangomat. Az első lemezemet 19 évesen vettem fel... Azóta évek teltek el, annyi minden változott az életemben, amik hatással voltak a művészetemre!”

A következő lemez Rita korábbi, Ora című albumának folytatása, amely olyan slágereket tartalmazott, mint a „Hot Right Now”, a „R.I.P.” vagy a „How We Do (Party)”.

Az énekesnő az elmúlt években számos területen kipróbálta már magát: zsűriként és mentorként a brit Voice és X Faktor műsorokban, színészként a Szürke ötven árnyalata filmekben, tervezőként az Adidas kollekciói mögött és szupermodellként a Rimmel és a Tezenis plakátjain.

„Alig várom, hogy élőben adjam elő az új számokat! Ahogy minden lehetőség készen áll arra, hogy turnézzunk, indulunk is!” – mondta az énekesnő. Szerencsénkre augusztus 12-én garantáltan belehallgathatunk néhány új szerzeménybe, a Sziget Fesztivál nagyszínpadán. Május 26-án pedig újraindul Rita Ora sikeráradata, érdemes lesz figyelni.