Hírek

Magneoton hírek
2017.12.07

A nő háromszor - új magyar megjelenések

Rúzsa Magdolna, Nagy Adri és Dallos Bogi is egy-egy friss újdonsággal kényezteti a közönségét - a téma a sosem múló szerelem.
  1. Rúzsa Magdolna: Mosd fehérre

Rúzsa Magdi sikeres évet tud maga mögött: májusban egy fergeteges bulit csinált a Budapest Parkban – ahol megosztotta azt a hírt is rajongóival, hogy jövő februárban ismét koncertet ad a hőn áhított Papp László Budapest Sportarénában. Ezen kívül idén először volt nagyszínpados a VOLT Fesztiválon, és amire külön büszkék vagyunk, hogy a 2017-es EMA Legjobb magyar előadójának díját is hazahozta Londonból tíz napja.

Magdi közel egy éve adta ki ’Érj hozzám’ című stúdióalbumát, amit egy koncertfelvétel és DVD is kísért. Legújabb, „Mosd fehérre” című dala is az albumon jelent meg. A szerelmes számhoz egy elbűvölő videó debütált, amelyben a nemrég férjhez ment énekesnő újra menyasszonyi ruhába bújhatott. A végeredmény egy szívet melengető és mindent fehérre mosó kisfilm lett!

  1. Nagy Adri: Sosem múlik el

A színész-énekesnő Nagy Adrira 2010-ben figyelt fel a hazai zenei szakma ’Szinglik éjszakája’ című film betétdalának köszönhetően, a szám helyet kapott az énekesnő első, ’Eltűnnék veled’ című lemezén is. Adri 2012-ben került először képernyőre, amikor a Megasztárban jutott el egészen a hetedik helyig, majd 2016-ban a Sztárban sztár című műsorban láthattuk, ahol hétről hétre bizonyította be a közönségnek sokszínű tehetségét, amely egészen a döntőig repítette.

Legújabb, „Sosem múlik el” című dalát Bartalos Jenő és Lotfi Begi segítségével készítette. „Ez a dal pontosan olyan lett, mint amilyen az élet. Egyszerre vidám és szomorú, boldog és csalódott, szerelmesen melankolikus vagy melankolikusan szerelmes. Nagyon büszke vagyok rá és arra, hogy Adrival dolgozhattam együtt, akinek különleges hangja és fantasztikus egyénisége egyedülálló kincse a hazai pop-szintérnek.” – dicsérte a közös munkát Jenő.

  1. Dallos Bogi: Live sessions

Dallos Bogi  tavasszal adta ki első lemezét 'Épp most' címen. Az albumon olyan dalok kaptak helyet, mint a „Már nem zavar”, a „Rólunk” vagy a „Méz”, amelyek kreatív, üde videóklipek kíséretében jelentek meg.

A napokban a „Bíbor” és a „Szombati képzelet” című dalokhoz készült egy-egy live videó, amelyek által betekintést nyerhetünk, hogyan zenél élőben a formáció.

„Nyáron sok helyen megmutathattuk, hogy milyen is az album élőben, de szerettem volna, ha a közönség, aki nem járt még a koncertünkön, megismeri az élő hangzásunkat is, hátha ezzel esetleg kedvet kap, hogy eljöjjön.” – mesélte Bogi.

Mi egész biztosan kedvet kaptunk!

Hazai forgalmazó: Magneoton

Ozorai Sára  - Magneoton