Hírek

Magneoton hírek
2017.12.07

A Mikulás két új hazai produkciót hozott a csizmánkba!

December hatodikán Zséda új dala, illetve a SuperStereo és Dér Heni közös száma is napvilágot látott. „A mindenségen át” és a „A sorsunk összeér” pozitív üzenetű popfelvételek, amelyek garantáltan fényt hoznak az életünkbe.

Zséda: A mindenségen át

A mindenségen át” című csodálatos powerballada Zséda hatodik, ’Kémia’ című lemezén kapott helyet, amelyről már megjelentek az „Óceán”, az „Adj még levegőt!” és az „Eperhold” című dalok.

Az új felvétel egy őszinte, szívből jövő vallomás, amely mögött a már számtalan sikert elért szerzőpáros, Rakonczai Viktor és Orbán Tamás áll.  A hivatalos kislemezhez egy átdolgozás is készült, amely az Álomutazó mesemusicalben csendül fel,  és december 26-tól a BOK Csarnokban rendezett előadásokon élőben is hallható lesz.

SuperStereo feat. Dér Heni: A sorsunk összeér

A SuperStereonak köszönhetjük az elmúlt évek egyik legnagyobb rádiós slágerét, a „Bent a neved” című dalt – a hozzá készült videóklip nézettsége már a 16 milliót is átlépte. A produkció megálmodója, producere, szerzője, Laskai Viktor sorsa ezúttal a csodálatos énekesnővel, Dér Henivel ért össze.

Viktor így mesélt a dal születéséről: „Szerettem volna egy olyan számot írni, ami segíthet azokban a helyzetekben, amikből nehezebben tudunk kilábalni. Sokféle értelmezése lehet a szövegnek, és első hallásra talán inkább a szerelemre asszociálunk, de számomra ez inkább egy erőt adó felvétel modern zenei alappal.” Heni hozzátette, hogy „„A sorsunk összeér” egy lendületes és pozitív üzenetű szám, amely nagyon közel áll hozzám, első hallásra beleszerettem! Remélem, a közönség is annyira megszereti majd, mint mi!”

Hazai forgalmazó: Magneoton

Ozorai Sára  - Magneoton