Hírek

Vigyázz, kész, Cardi!

Aki eddig nem merült volna el Cardi B munkásságában, most biztosan kedvet kap hozzá. Pénteken debütált „Invasion Of Privacy” című albuma, ami pár órával megjelenése után máris aranylemez minősítést ért el. Ezzel a rekordnak számító indulással egy új időszámítás veszi kezdetét a női előadók körében.

Cardi B-vel az Instagramon találkozhattunk először, ahol rendhagyó, filter-mentes képeivel hívta fel magára a figyelmet. A zenei elismerést a „Bodak Yellow” című bombaslágere hozta meg 2017-ben, ami a Billboard Top100 toplista élére került. Erre közel húsz éve nem volt példa, így azóta ő az első női rapper, aki ekkora globális sikert aratott.  

A 13 track-et tartalmazó „Invasion Of Privacy” olyan előadók közreműködésével jelent meg, mint Chance The Rapper, SZA, Migos, Kehlani, Bad Bunny, J Balvin, és YG. Az albumon a női rap ikonikus szupersztárjának új dalai mellett a jól ismert „Bodak Yellow" és a 21 Savage-dzsel közös, platina minősítésű „Bartier Cardi” is megtalálható, aminek videóklipje többmilliós nézettséget generált alig pár nap elteltével. A lemez előjárójaként, eddig nem hallott újdonságok kerültek nyilvánosságra, többek között a Be Careful, és a Migos-szal közösen alkotott „Drip”. A hip-hop fenomenon Bruno Mars-szal is kollaborált már, akivel a Finesse című slágerük mindezidáig kétszeres platina minősítést ért el.

A többszörös Grammy-jelölt, bronxi rapperlány megjelenése fenekestül felforgatta a szakmát, izgatottan várjuk további kibontakozását.