Hírek

Magneoton hírek
2016.12.14

Végtelen hajó: Radics Gigi vadonatúj dallal készül az ünnepekre

A tehetséges énekesnő új számmal és klippel lepte meg a rajongóit: a „Végtelen hajó” a 2017-es A Dal legjobb 30 dala közé is bejutott. A felvételben egy 60 fős szimfonikus zenekar és 60 fős kórus is részt vett, a mesés klipet az Iparművészeti Múzeumban forgatták.

A „Végtelen hajó” egy nagy ívű ballada, amelyet Gigi saját maga szerzett. A dal témája a szerelem végtelen, leküzdhetetlen köteléke. A különleges szerzeményből „See It Through” címmel egy angol verzió is megjelenik a napokban – a hazai szövegért Riba Zoltán, a nemzetközi verzióért Johnny K. Palmer felel.

A dal zenei alapját Kovács László vezényletével egy 60 fős szimfonikus zenekar és egy ugyanennyi főt számláló kórus gazdagította. A 120 zenész és énekes által támogatott dal különleges harmóniában szólal meg. 

A számhoz egy mesés videóklip is készült a Strange Visual jóvoltából, amelyben Gigi valódi hercegnővé változott egy éjszaka erejéig. A klip helyszíne az Iparművészeti Múzeum volt, amely hófehér, tündérmesébe illő keleti pompát adott a videónak. A mennyei hangulathoz hozzájárult a kézzel készült ruhaköltemény is, amely Rabócsi Renáta nyíregyházi divattervező munkája, és mintegy 80 méter abroncsot, csipkét, illetve tüllt tartalmaz.