Hírek

Vance Joy egy eszméletlenül jó számmal tért vissza

A „Riptide” dalával befutott énekes / dalszerző három éves szünet után tért vissza. A „Lay It On Me” igazi energiabombaként robbant be az életünkbe ma hajnalban, és egy ideig egész biztosan ott is marad!

„Már évek óta megy egy gitár riff a fejemben, de eddig nem tudtam mihez kötni” – mondta Vance a „Lay It On Me” készüléséről. „Aztán összeraktam egy dalszöveggel, amit korábban a telefonomba pötyögtem be, és akkor kezdett el körvonalazódni a szám.”

Az új dalhoz egy Mimi Cave által rendezett klip is készült (aki többek között Sylvan Esso, tUnE-yArDs és Jim James klipeket is szerzett már), és amiben az HBO sikersorozatából, a Westworld-ből is ismert színésznővel, Angela Sarafyan-nel játszik macska-egér játékot az énekes.

A „Lay It On Me” Vance első megjelenése előző, hatalmas sikerű lemeze, a dream your life away után, amely olyan slágereket tartalmazott, mint a „Fire and the Flood”, „Mess Is Mine” és a többszörös platinalemezes dalt, a „Riptide”-ot.

Az új dalt hallgatva Vance új energiákat szabadított fel a három éves szünet alatt, amiket tökéletes dallam és szöveg kombinációkba sűrített. Alig várjuk a folytatást!