Hírek

Új év, új előadók - mi már tudjuk, kit hallgattok 2017-ben

Új év, új szokások, új arcok, új hangok: az utóbbiban segítünk most. Összegyűjtöttünk néhány itthon kevésbé ismert tehetséget, akikre érdemes lesz odafigyelni 2017-ben. Hogy ki lesz 2017 Lukas Grahamje és Dua Lipája? Most kiderül.

Niia – Last Night in Los Feliz

Niia, azaz Niia Bertino félig olasz, félig amerikai énekesnő 2013-ban jelentkezett első saját szerzeményével, a „Made For You” egy merész, újító szám, amely bátran ötvöz soul, pop és jazz elemeket.

Niia „Last Night in Lost Feliz” című dala december végén kapott váratlan nyilvánosságot, amikor Kylie Jenner enyhén szólva túlfűtött karácsonyi videójában szerepelt aláfestő zeneként. A kisfilm 6 milliós nézettséget produkált és a jól megérdemelt ismertség felé vezette az énekesnőt.

 

Molly Kate Kestner – Good Die Young

A mindössze 21 éves amerikai lány két éve tette fel YouTube-ra „His Daughter” című számát, amely azóta 15 millió megtekintést és 6,5 millió stream-et tud maga mögött.

Molly idén adta ki legújabb, „Good Die Young” című számát. A balladát Prince halálának a híre ihlette: „Az egyik legsötétebb és reménytelenebb dolog az, amikor egy értékes embert veszítünk el. Arra jutottam, hogy az egyedüli pozitív dolog, ami egy ilyen helyzetből kijöhet, hogy a saját életünkre is máshogy tekintsünk, hogy a lehető legjobban éljük az életünket.”

 

Dan Owen: Made to Love You

Dan Owen lassan, lépésenként hódítja meg a világot: 2016-ban először Birdy, majd a Kaleo előzenekaraként nyitotta az európai koncerteket, idén pedig már saját önálló koncertturnéval jelentkezik. A 24 éves fiú legutóbbi legutóbbi „Made To Love You” száma már most 3 milliós stream-et ért el, mindenféle promó nélkül.

Dant leginkább George Ezra-hoz hasonlíthatjuk: a kisfiús, angyali külső mögött egy  erős, mély és férfias orgánum rejtőzik, amely mindent és mindenkit visz.

 

Zak Abel: Unstable

Az Észak-londoni soul-pop énekes máris két EP-t („Joker Presents…”, „One Hand On The Future”), közel 20 milliós stream játszást és teltházas londoni bulikat tudhat maga mögött. Zak az utóbbi időben teljes erőbedobással dolgozott azon, hogy létrehozzon egy olyan debütáló albumot, amire mindig is vágyott. A lemez az emberi érzelmeken keresztül való sebezhetőséget állítja középpontba és 10 zavarba ejtően őszinte és szívből jövő szerzeményt tartalmaz.

A 2017 februárjában megjelenő „Only When We’re Naked” című album első single-je az „Unstable”, melyet a feltörekvő producer-dalszerzővel, Sky Adams-szel közösen alkotott. Zak meglepően egyedi, érzelmes hangja és a menő elektro hangszerelés remekül passzolnak egymáshoz, mi imádjuk ezt a felvételt!

 

Tal: Slow Down the Flow

A 26 éves francia-izraeli énekesnő már egy ideje jelen van a francia zenei életben, eddigi stúdióalbumain olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint Sia, Sean Paul, Flo Rida vagy Fetty Wap. Legújabb, „Slow Down The Flow” című száma az első angol nyelvű slágere.

Az urban pop és reggae elemeket vegyítő szám üzenete, hogy lassítsunk a tempón és élvezzük ki az életet. Az ütemes, fülbemászó dal igazi slágerré válhat, a dekoratív és jó mozgású énekesnőnek és a kreatív koreográfiának köszönhetően a videóklip is látványos lett. Kifejezetten kíváncsiak vagyunk, hogy mit hoz 2017 az egzotikus Tal számára!