Hírek

Magneoton hírek
2024.02.20

Tolvai Reni feat. DZSINDZSER – Reggelig

Tolvai Reni nem titkolózik tovább: felfedi legújabb partnerét és közelgő albumának megjelenési dátumát is

10 év után Tolvai Reni új nagylemezzel jelentkezik, amely egy ízig-vérig feminin popalbumnak ígérkezik, így március 8-án, Nőnap ünnepén érkezik „TR Album” címmel. A sokoldalú énekesnőről köztudott, hogy nem szégyenlős megmutatni magát, de most bevállalta azt is, hogy a szexről énekeljen tabuk nélkül. Mindezt nem egyedül teszi, hiszen a formabontó zenei stílusáról ismert DZSINDZSER is hozzászólt a témához.

„Dzsindzsert nagyon rég ismerem, elképesztő tehetséges producernek és rappernek tartom és mindkettőnknek természetes, vörös hajunk van (haha). Régóta szerettem volna vele egy közös dalt és nagyon örültem, mikor átküldtem neki a demót, egyből írta, hogy tetszik neki, nyomjuk.

A „Reggelig" egy dögös popsirázós dal lett, ami tele van felszabadító energiával. Sok nő fél felvállalni a szexiséget, pedig ez mindenkiben megvan, csak elő kell csalogatni. Egy nő is élvezheti gátlástalanul a szexet, mert ez nekünk is ugyanolyan fontos, mint a férfiaknak. Ez egy olyan dal, amiben már az első másodpercektől tapintani lehet a szexuális feszültséget"mondta el Tolvai Reni.

A „Kurvára fáj”, a „Nyakadon a lánc” vagy a LuvOlival közös „Bántasz” mind megmutatták, hogy mennyire változatos - r’n’b, dance és trap - műfajokban kísérletezik az énekesnő, és témájukban is a sokszínűség jellemzi majd az új, 12 számból álló kiadványt. A különleges együttműködők között pedig Kállay Saunders neve is szerepel, életük első magyar nyelvű duettjével.

S hogy mi ihlette a „Reggelig” visualizerét? A féktelen kéj és gátlástalan örömök, amit az újdonsült alkotópáros rendesen meg is lovagolt!

 MEGNÉZEM