Hírek

Magneoton hírek
2016.11.23

Szekeres Adrien új lemezzel és karácsonyi koncerttel várja a rajongóit

Szekeres Adrien bearanyozza 2016 telét: az énekesnő november 23-án adta ki legújabb, „Megállók” című lemezét, december 15-én pedig egy ünnepi koncertre invitálja a rajongóit az Avilai Szent Teréz Templomba.

A „Megállók” 13 dallal várja a hallgatókat, amelyek közül a beharangozó „Így szerettek ők” című szám a napokban debütált. A repertoárban találhatók vadonatúj, sosem hallott szerzemények, klasszikus operaáriák és hangulatos popdalok is, amelyeket a hallgatók hamarosan élőben is hallhatnak: a budapesti karácsonyi koncert dátuma december 15-e, helyszíne az Avilai Szent Teréz Templom.

SzekeresAdrien_Igyszerettekok

A „Megállók” című albumommal Adrien azt a hangulatot szerette volna az otthonokba csempészni, amit a szimfonikus zenekari kísérettel ér el a koncertjein. „Mindig különleges hangulatúak az ilyen koncertek, ez a hangzás ugyanis még jobban megérinti a közönséget. Mivel nem jutok el mindenhová egy teljes szimfonikus zenekarral, ezért választottuk az új lemez koncepciójául azt, hogy egy koncert hangulatát idézzük fel. A korongon saját pop dalokat, és néhány átdolgozást is hallhat a közönség, emellett fontos szerepet kapnak az albumon az operaáriák is” – mondta el az énekesnő az albummal kapcsolatban. 

A lemezen a Győri Filharmonikus Zenekar kíséri Adrient Rácz Márton vezetésével, és egy vendégművész, Balczó Péter, az Operaház fiatal tenorja is gazdagítja a lemez zenei anyagát. A koncerten pedig a Kecskeméti Szimfonikus Zenekar kíséri az énekesnőt.

A karácsonyi koncert ideális kikapcsolódási lehetőséget nyújt a közönség számára, a családok apraja és nagyja is megtalálja a szívének kedves dallamokat.  „Az adventi rohanásban fontos, hogy kicsit ráhangolódjunk az ünnepre, felkészítsük a lelkünket a karácsonyra. Úgy gondolom, hogy ennek jó eszköze a zene, ami áthangol bennünket, és közelebb hozza az ünnep hangulatát” – emelte ki az énekesnő. 

Indítsuk hát az ünnepi szezont Szekeres Adriennel! A „Megállók mától elérhető a polcokon, illetve a digitális felületeken is: http://lnk.to/megallok.  

 

Hazai forgalmazó: Magneoton

 

Kategóriák: Teszt kategória #1