Hírek

Magneoton hírek
2018.10.11

Rúzsa Magdi új dala: az Aduász!

Igazi aduász lett az ország kedvenc énekesnőjének legújabb felvétele! Az „Aduász” című track Magdi eddigi egyik legslágeresebb felvétele, amelyhez egy vagány, felemelő videóklip is készült.

A többszörös platinalemezes, MTV EMA, Comet-, Artisjus- és Máté Péter-díjas énekesnő idén tavasszal jelentette meg „Légzés” című slágerét, ami azóta több mint 5 milliós YouTube nézettséget generált. Új felvétele és a hivatalos klipje pedig egy csipet nyarat csempész a késő őszi mindennapokba.

A pörgős kisfilm az énekesnő szélvész személyiségéhez tökéletesen passzoló koncepcióra épült, Magdi pedig jobban néz ki, mint valaha. A vizuális élmény garantált, az éjszakai fényárban úszó Budapesten keresztül egy drónkamera képével követhetjük az énekes-dalszerző útját. A videóklipben a Nemzeti Színház két színművésze, Ács Eszter és Fehér Tibor is szerepet kapott. A slágervárományos dalt Magdi Szakos Krisztiánnal közösen szerezte, aki alkotótársa volt az előző, közönségkedvenc dalában is: a „Légzés” elsöprő sikerei közé tartozik, hogy most nyáron 15 héten keresztül bitorolta a magyar rádiók játszási listájának első helyét.