Hírek

Robin Schulz, leplezetlenül

A német producer / dj holnap adja ki legújabb, ’Uncovered’ című lemezét, amely olyan slágereket tartalmaz, mint a „Shed A Light”, az „OK” és a legutóbbi „I Believe I'm Fine”.

A lemez Schulz harmadik stúdióalbuma, amely összesen 18 vadonatúj dallal várja a hallgatókat. A korong változatos, gazdag hangvilággal és fülbemászó sztár-koprodukciókkal rendelkezik, amelyek Schulz világkörüli turnéján születtek – a dalokat a közönség előtt, a közönséggel együtt formálta a lehető legütősebbre a dj. A lemezen olyan előadók dolgoztak, mint David Guetta, James Blunt, HUGEL, Sam Martin vagy Rhys.

A producer minden dal esetén a különleges, egyedi hangzásra törekedett – a számokban a klubos, instrumentális és urban pop elemeket vegyíti. A lemezre rázós klubdalok („OK”, „Shed A Light”, „Naked”), nyugodtabb, relaxálós számok („Oh Child”, „Like You Mean It”) és popballadák („Higher Ground”, „Love Me a Little”) kavalkádja került, a végeredmény Schulz eddigi legváltozatosabb és legjobb lemeze.

A dj utoljára júliusban látogatott el hazánkba, ahol már adott egy ízelítőt a Balaton Sound közönségének, azonban holnap végre az egész világ megismerheti az eddig titokban tartott ’Uncovered’ tartalmakat.