Hírek

Pénteken érkezik a 24 karátos Bruno Mars album

Az érkező lemezről már elérhető számok alapján a popcsászár igazi nagy durranásra készül. A 24 karátos korong november 18-án kerül a polcokra, és olyan slágereket tartalmaz, mint a címadó „24K Magic”, a „Chunky” és a napokban megjelent „Versace On The Floor”.

Az új lemez november 18-án jelenik meg, és mintegy négy éves szünet előzte meg. Mars korábbi albumai, a 2010-es „Doo-Wops & Hooligans” és a 2012-es „Unorthodox Jukebox” több mint 6 millió példányban fogytak el, ezzel az egyik legjobban kereső pop zenésszé téve a hawaii-i énekest.

Az 24 karátos korong hasonló babérokra törhet az eddigi eredmények alapján – az albumot elsőként beharangozó funky buliszám, a „24K Magic”, és a 90-es évek simulós dalait idéző „Versace On The Floor” listavezetővé váltak világszerte! Az énekes a lemez legújabb dalát az NBC-féle Saturday Night Live-ban adta elő: a „Chunky” az „Uptown Funk”-hoz hasonló partidal, ami csak az igazán szemfülesek számára volt elérhető.  

A pénteken megjelenő album az említett 3 mellett 6 vadonatúj dalt tartalmaz majd, az alábbi sorrendben:

1. 24K Magic
2. Chunky
3. Perm
4. That’s What I Like
5. Versace on the Floor
6. Straight Up & Down
7. Calling All My Lovelies
8. Finesse
9. Too Good to Say Goodbye

Bruno ezen kívül a napokban jelentette be, hogy 2017 márciusában európai turnéra indul, és bár hazánkat úgy tűnik, ezúttal kihagyja, de a környező országokban még elcsíphetitek! Addig is hallgassuk az új albumot és hagyjuk, hogy Bruno kizökkentsen a rideg, zimankós hétköznapokból. 

 

Hazai forgalmazó: Magneoton /  Warner Music