Hírek

Magneoton hírek
2023.12.14

Nessa Barrett – girl in new york

A fiatal amerikai popszenzáció, Nessa Barrett „girl in new york” című újdonságával zárja le idei mozgalmas évét, melyben elcsípi szíve összetörésének pillanatát.

A tehetséges énekesnő júliusban kiadta fülledt poppal teli ‘hell is a teenage girl’ című EP-jét, mely azonnal felkapottá vált világszerte. Ősszel máris újabb két bombával jelentkezett: a pörgős dance-pop „sick of myself” és a szívhez szóló „club heaven” című zeneszámokkal varázsolta el hallgatóit. Emellett Észak-Amerikában koncertezett, jelenleg pedig Ausztráliát és Új-Zélandot hódítja meg ‘church club for the lonely’ című turnéjával.

A figyelemre méltó év lezárásaként debütál a „girl in new york” single, melyben az előadó megmutatja mélyebb, művészi oldalát. A felvétel hátteréről így mesélt Nessa: „Ezt a dalt egy srácról írtam, akivel az ismerkedés szakaszában jártunk, amikor azt mondta, hogy New Yorkba utazik, majd pedig teljesen eltűnt. Ez az esemény ihlette az új szerzeményemet. Egy nőről szól, akit a fiú az utazás során ismert meg és teljesen a megszállottjává vált, ezért feledkezett meg rólam.”

A dalt hallgassátok meg itt!