Hírek

Nemzetközi előadóink a VOLT Fesztiválon!

IRON MAIDEN: június 28., csütörtök

Az Iron Maiden június 28-án újra beveszi a VOLT-ot. Az ikonikus metál együttes utoljára 2016-ban járt Magyarországon, amikor szintén teltházas napon adtak koncertet a soproni fesztivál színpadán. Ezúttal a Legacy Of The Beast turné keretein belül érkeznek hazánkba, addig is hangolódjatok legutóbbi digitális megjelenésükkel, a Book Of Souls: Live Chapterrel, ahol a világ különböző színpadain rögzített élő felvételek hallhatóak.

SKILLET: június 28., csütörtök

A Skillet nem először jár hazánkban, és biztosak vagyunk benne, hogy idén is egy őrületes produkciót láthatunk majd tőlük. A keresztény rockot játszó csapat legutóbbi látogatásán is Sopronban lépett színpadra, így már visszatérő vendégként köszönthetjük őket, ahol remélhetőleg felcsendül a „Feel Invincible”, vagy az egyik legújabb megjelenésük, a „Brave”.

AVENGED SEVENFOLD: június 30., szombat

Története során először jön Magyarországra az Avenged Sevenfold. A csapat a metalcore-tól a heavy metálon át napjainkra eljutott a progresszív metálig, és többek között olyan dalok köthetőek a nevükhöz, mint a „So Far Away”, a „Hail To The King”, a „This Means War” vagy a „Roman Sky”.  

CLEAN BANDIT: június 30., szombat

Az idén tízéves, angol elektro-pop banda a fesztivál zárónapján, június 30-án érkezik Sopronba. A trió nemzetközi áttörését a 11 millió eladásszámú „Rather Be" című kislemez és a 2 millió példányban elkelt „New Eyes” című debütáló album hozta el 2014-ben. A Grammy-díjas formáció töretlen népszerűsége többek között annak köszönhető, hogy minden évben legalább egy maradandó slágerrel gazdagítják a zenei palettát, mint a Rockabye”, az „I Miss You” vagy a frissen megjelent „Solo”.

RUDIMENTAL: június 30., szombat

A BRIT Award nyertes, Mercury Prize nominált csapat az idei VOLT Fesztivál színpadára egy pörgős DJ szettel érkezik majd, amelyre nem csak a drum’n’bass rajongók táncolhatnak önfeledten. A többszörös platinalemezes formációhoz olyan emlékezetes slágereket köthetünk, mint a „Sun Comes Up”, a „These Days”, legutóbbi megjelenései közül pedig a „Toast To Our Differences” és a „Let Me Live” varázsolta el a hallgatóságot.