Hírek

Magneoton hírek
2018.11.26

MOST A FIÚK SZÓLNAK BE!

Mi lesz abból, ha összeáll a szupertehetséges producer és az év legbelevalóbb feltörekvő rappere? Egy igazán zseniális szakítós szám, magyarán durva alap és kőkemény szövegek.

Mi lesz abból, ha összeáll a szupertehetséges producer és az év legbelevalóbb feltörekvő rappere? Egy igazán zseniális szakítós szám, magyarán durva alap és kőkemény szövegek.

"Ezt mindkét nem magáénak érezheti. Sokan mondták, hogy csak szerelmes dalokat írunk, ezért most megmutatjuk, hogy tudunk mi ilyet is. Ez egy dühös szám lett, és reméljük, hogy az emberek erre tombolják ki magukat, a valóságban pedig békésen rendezik a problémáikat."- mondták a fiúk.

A zenét Fehér Holló szerezte, a szöveget viszont már közösen írták Miskovits Marcival, az ötlet pedig Fehér István, Holló édesapjának fejéből pattant ki. A videóklipet Nagy Bence készítette. 

"Bence Magyarország egyik legtehetségesebb szakembere, büszke vagyok rá, hogy együtt dolgozunk. A klip koncepcióját közösen találtuk ki, mindenképp valami - szó szerint - zúzósat akartunk. A történet szerint a megcsalt pasi kiengedi a gőzt a legjobb barátjával, az exbarátnővel közös cuccokat pedig széttörik."- mesélte Miskovits Marci.

Miskovits Marcinak nagy vágya vált valóra a tavalyi évben, hiszen az addig főleg műsorvezetőként ismert fiú végre hip hop előadóként is bemutatkozott. Tavaly nyáron adta ki első felvételét "Városkép" címmel, amely könnyed, soul-lounge hangzásával sokak kedvence lett, ezt követte a "Veletek", mely stílusa az újvonalas hip hop jegyeit hordozza mind hangzásban, mind a klip képi világában. Nyár elején bemutatott „Budapest" című kollaborációját már Fehér Hollóval készítette, aki nem mellesleg az ország első vegán bandájának, a The Palace-nak oszlopos tagja. Azóta Marci és Holi folyamatosan együtt lógnak és zenélnek, eddigi legnagyobb sikerük a többszázezres megtekintést is elérő, „Rád vártam” című számuk, amelyben Kállay Saunderssel kollaborálnak.