Hírek

Minden, amit tudni akartál a „The Afterlove”-ról

James Blunt “The Afterlove” című lemeze már elérhető a nagyközönség számára. Az énekes, hogy közelebb hozza az album által kínált (és remekbe szabott) 10 (deluxe verzión 13) számot, összefoglalta mindegyikhez a gondolatait és személyes élményeit. Fogadjátok őket szeretettel:

1.      Love Me Better

“Ezt a dalt Ryan Tedderrel írtam a londoni hotelszobájában. A kezdősorok azokra a támadásokra reflektálnak, amik a különböző közösségi felületeken érnek.. És elég kellemetlenek.”
“A kedvenc sorom a számból: “Egy bár előtt állva láttalak meg – Mondtam volna, hogy gyönyörű vagy, de azt a sort már elhasználtam” – Ez egy olyan dolog, amivel folyamatosan viccelődök, és most végre egy dalban is elsüthettem!”

2.     Bartender

“Ezt a dalt Teddy Geigerrel és Danny Parkerrel írtam, akik Shawn Mendes “Stitches” című számát írták. ”
“Az alkohol elég sok problémát megold, az egyedüli gond, hogy csak rövidtávon oldja meg őket.”

3.     Lose My Number

“Ryan Tedder fantasztikus dalszerző és az elmúlt három lemez készítése alatt igazán kivételes munkakapcsolatot hoztunk létre. Összesen 3 óra alatt írtuk meg a Lose My Numbert, gondoltátok volna?”

4.     Don’t Give Me Those Eyes

“Ez az egyik legerősebb dal a lemezen. Egy olyan helyzetről szól, amihez mindenki kötődik valamilyen szinten. Arról a fájdalomról, amikor valami nagyon jó az életünkben, de egyszerűen nem folytathatjuk az adott formában.”

5.     Someone Singing Along

“Ez a szám arról szól, hogy hol vagyunk most, és hogy mi történik a világon körülöttünk. Amikor írtuk, úgy voltam vele, hogy ki kell mennie az amerikai választások előtt, de most úgy tűnik, ez nem volt szükséges. Most is van aktualitása.

 

6.     California

“Elég sokat mozgok LA-ben, két-három napokat szoktam ott maradni. Sokat dolgoztam már ott, szeretem azt a helyet.”
“A dalban van egy kis sötétség is – olyan mint annak a Ryan Gosingos filmnek, a Drive-nak a zenéje. Nem olyan könnyed, mint a korábbi rádiós dalaim”.

7.      Make Me Better

“Ed Sheeran nagyon gyorsan dolgozik, csak úgy szállnak a gondolatai, miközben ír, egészen olyan, mintha hozzád beszélne. Pont ez a gyorsaság és egyszerűség teszi zseniálissá.”
“Ed énekel is a dalban, halljátok?”

8.     Time of Our Lives

“A Time of Our Lives-ot hárman írtunk, Ed, Ryan és én.”
“Mindig megéri egy olyan dalt is írni, amit egy stadionra írsz és nem egy kis kocsmára – ez pontosan ilyen lett.”

9.     Heartbeat

“Ez a szám egy kapcsolat végéről szól. Szólhatna a halálról is, ha belegondolok, hiszen a kettő ugyanaz sok tekintetben.”
“A maga nemében a dal egy kapcsolat újraélesztése – azt a próbálkozást jeleníti meg, amikor életet próbálunk lehelni egy kapcsolatba, visszahozni a szívdobogást, de már túl késő és nem tudjuk.”

10. Paradise

“A Paradise-t Amy Wadge-dzsel írtunk, ő is énekel a háttérben.”
“A dal azt a felemelő és páratlan érzést dolgozza fel, amikor összejövünk valakivel. Nagyon vicces volt elkapni, megírni és visszaadni az adott pillanat spontaneitását – remélem, sikerült!”