Hírek

Megérkezett Zoli Vekony új száma!

Új dallal jelentkezik a Fonogram-díjas zenei producer, a korábban Vekonyz néven futó Zoli Vekony. A maximálisan klubbarát "Moments" egy könnyed lüktetésű track, amelynek vokáljaiért az érces hangú James Cash felel.

A szenvedélyes elektro balladaként induló szám egy ütős dance számként teljesedik ki, masszív hangzással és erőteljes droppal. A kifejezetten táncparkett kompatibilis dalhoz egy igazán hangulatos klip is készült, amiben Zoli egy szkafanderben bújva vállalta a főszerepet. A Marsra szánt szerkóját a kávézóban és a sarki fűszeresnél is magán tartja, így a végeredmény egy rendkívüli, meglehetősen szórakoztató videó lett.

Zoli így nyilatkozott a klipről: „Szeretem amikor egy produkcióban több alkotó ízlése keveredik, ezért esett a választás a rock világából jött James D. Cash-re. Miután a kiadó rábólintott a klip koncepciójára, a legnagyobb problémát a megfelelő űrruha beszerzése jelentette. Végül kiderült, hogy nemsokára hazakerül az az űrruha, amit a National Geogrpahic - Mars c. sorozatában is használtak, így megoldódott a dolog.”

A tehetséges DJ/producer megjelenései több milliós nézettségnek örvendenek YouTube-on és a nemzetközi dance szcénában is beindították a hanghullámokat.  Erre hazánk legrangosabb zenei  díjátadója, a Fonogram is felfigyelt, így 2015-ben Zoli vihette haza a legjobb hazai elektronikus hangfelvételéért  járó szobrot. A "The Way I Do" több mint 1,2 millió megtekintésnél tart, amit a fél millió kattintást generált "Finally" és a Calidorával közös "In My Mind" című slágerei követtek. Korábbi felvétele a tavaly októbert megjelent "Say Say", amelynek izgalmas instrumentális témája és tüzes dropja a itthoni és a külföldi klubok táncparkettjén is megállta a helyét. A felvételhez készült egy extrém szerelmi történetet illusztráló, nagyköltségvetésű klip is készült.

Legyetek részesei a pillanatnak és hallgassátok meg a "Moments"-et!