Hírek

Megérkezett Guetta és Anne-Marie első közös dala

Ismét egy kiemelkedő felvétellel jelentkezik a francia EDM mogul, David Guetta. Kollaborátora ezúttal az érces hangú Anne-Marie, akinek szenzációs vokálja szabta igazán egyedire az új single-t.

A ”Don’t Leave Me Alone” egy power pop dal, amelyben a vagány énekesnő karakteres hangja is hasít. „Anne-Marie egy csodálatos előadó. Nagyon büszke vagyok erre a felvételre, és alig vártam, hogy mindenkivel megoszthassam!” – nyilatkozta Guetta. A legendaként emlegetett dj/producertől már megszokhattuk, hogy közreműködőivel alkotott zenéi meghódítják az egész világot. Sia-val közös ”Flames” című dala a rádiós, míg a Martin Garrix és Brooks-szal létrejött ”Like I Do” című bomba a dance listákat ostromolja jelenleg. Legutóbbi megjelenéséhez pedig régi barátai és szerzőtársai, a holland Showtek formáció tagjai csatlakoztak, így jött létre a ”Your Love”, amely egy hamisíthatatlan nyári fesztivál track lett.

Anne-Marie-t a Rudimental zenekar oldalán ismerhette meg a közönség, az igazi áttörést azonban a Clean Bandittel közös gigasláger, a ”Rockabye” hozta meg számára, mely Nagy-Britanniában az elmúlt 22 év legsikeresebb toplista vezető felvételévé vált. Különleges karakterével, ösztönös színpadi jelenlétével és jobbnál jobb dalaival hamar kivívta a szakma és a közönség elismerését, miközben olyan szóló slágerekkel brillírozott, mint a ”Ciao Adios”, az ”Alarm” vagy a ”Heavy”. Megjelenései azóta is töretlen sikereket érnek el: a több száz millió megtekintésnek örvendő ”FRIENDS”, a nosztalgikus ”2002” és a ”Let Me Live” című megakollaboráció egyértelműen belopták magukat a rajongók szívébe.

A szőkeség idén jelentette meg első albumát, a ”Speak Your Mind”-ot, amely eddig 1,2 millió példányban kelt el világszerte, és ezzel Anne-Marie lett a legfelkapottabb új előadó a statisztikák alapján.

Anne-Marie jelenleg állandó vendégfellépőként Ed Sheerant kíséri európai aréna turnéján, David Guetta pedig hetedik stúdióalbumát készíti, amelynek várható megjelenése szeptemberben lesz.

A ”Don’t Leave Me Alone” egy tuti gigasláger! A felvételhez egyelőre egy lyric videó készült, amelyet itt nézhettek meg.