Hírek

Magneoton hírek
2019.01.14

Így múlt el a szerelem – raphimnuszban a jól ismert érzés

Az izgalmas feltörekvő rapper, Ferkó Csabi „Így van jól” című könnyed felvétele és imaszerű, „Istenem, kérlek segíts” felvétele után egy szívszorító dallal jelentkezik. Az elsőosztályú futballból a zeneiparba igazoló előadó „Csókod érzem” című számában mutatja meg, milyen nehéz is, amikor véget ér egy nagy szerelem. A fülbemászó sorokhoz klip is készült, amelyben a túlélő-reality szépségével, Sós Fannival alkotnak egy párt.

„A videóban a szerelmi őrlődés fázisait mutatjuk be, amikor nem tudjuk eldönteni, hogyan tovább. A kameraállások, az állandó forgás, a mindig új képek arra utalnak, hogy egy kapcsolat vége sosem egyszerű döntés, vacillálunk, újra megpróbáljuk, de mégsem működik, a végén pedig kénytelenek vagyunk elengedni a másikat és továbblépni.” – mesélte Ferkó a videó születéséről.

Nem csak a klip koncepciója, hanem a dalszöveg is a rapper fejéből pattant ki.

„Ezek a sorok régóta éltek bennem, mindig is meg akartam mutatni, hogy van egy érzelmes énem. Maga a rap nem feltétlenül ez a műfaj, de én hiszek abban, hogy a romantikus számok igenis elférnek ezen a terepen, sőt!”