Hírek

Időutazás Anne-Marie-vel: Irány 2002!

Anne-Marie-re először a Rudimental ’énekesnőjeként’ figyelt fel a közönség és a szakma, majd szólókarrierje a 2016-os ”Alarm”-mal indult be. Legutóbbi megjelenése, a Marshmelloval közös ”Friends” is azonnal tarolt, és az év eddigi legnagyobb globális sikerű slágere lett.

Legújabb dala, a 2002” nosztalgiajáratot indít azok számára, akik a kétezres évek örökzöldjein nőttek fel. Az Ed Sheerannel közösen irt dal refrénjének szövegét kedvenc pop-slágereiből kombinálta össze, így Britney Spears ”Baby One More Time”, az N-Sync ”Bye Bye Bye”, Jay-Z “99 Problems” és Nelly ”Ride Wit Me” híres sorait is hallhatjuk Anne-Marie karcos hangján. A szőke tehetség éppen teltházas, önálló európai turnéján van, és mivel kifejezetten jó barátságot ápol Eddel, így nem volt kérdés, hogy idén is ő lesz a brit szupersztár soron következő aréna koncertjein az egyik előzenekar.

Az énekesnő várva-várt lemeze, a „Speak Your Mind” április 27-én jelenik meg, és további fülbemászó, sláger-gyanús trackeket tartogat a hallgatóság számára.