Hírek

Hangolódjunk az ünnepekre az alábbi karácsonyi kiadványokkal

Közelednek az ünnepek, azaz az életünk véget nem érő rohanásba vált, hogy a személyre szabott ajándékok beszerzése és a tíz fogásos karácsonyi menü elkészítése után a feldíszített, de vészesen imbolygó fát is sikerüljön stabilizálni. Kylie Minogue, Laura Pausini és Frankie Valli karácsonyi albumaival a legnagyobb stressz közepén is ráhangolódhatunk az ünnepekre.

Kylie Minogue: Kylie Christmas (Snow Queen Edition)

Kylie Minogue a tavalyi nagysikerű karácsonyi albuma után újabb ünnepi kiadással készült: a „Kylie Christmas (Snow Queen Edition)” a 2015-ös lemez kibővített változata, amely hat vadonatúj számmal várja a rajongókat, amelyek közül az első „At Christmas” című dal a napokban debütált. Az énekesnő olyan dalokkal szakít ki a mindennapokból egy idilli hógömbbe, mint az „It’s The Most Wonderful Time of the Year”, a „Let It Snow” és a „Have Yourself a Merry Little Christmas”.

 

 

Laura Pausini: Laura Xmas

Laura Pausini egy különleges, többnyelvű karácsonyi albummal kényezteti az ünnepimádókat. A „Laura Xmas” összesen 12 dalt tartalmaz, amelyek angol és spanyol nyelven csendülnek fel. A klasszikusok („Jingle Bell Rock”, „Santa Claus is Coming to Town”, „Jingle Bells”, „White Christmas”, „Happy Xmas (War Is Over)” és „Feliz Navidad”) mellett az albumon néhány eredeti, saját dal is elhangzik.

 

 

Franki Valli: ’Tis The Seasons

Az egykori The Four Seasons egyedi hangú frontembere „’Tis the Seasons” címen adta ki első karácsonyi szólólemezét. Az album a leghíresebb karácsonyi dalokat gyűjtötte össze és tálalja őket Valli-stílusban. A lemezen felcsendül a „Joy to the World”, a „We Wish You a Merry Christmas”,a „Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!” és a „White Christmas” is, illetve olyan kompilációk, mint a „Joy To the World” és a „Do You Hear What I Hear” összekötése és az „O Come All Ye Faithful / Angels We Have Heard On High” egyvelege.

 

Bármelyik karácsonyi lemezt választjátok, az ünnepi, meghitt hangulatot garantáljuk! Az albumok már elérhetők a polcokon és a digitális zenei szolgáltatóknál!