Hírek

Ha már hiányzott a Cool Kids: visszatért az Echosmith!

Ki ne emlékezne 2013 hatalmas slágerére, a „Cool Kids”-re? A dal örökre beleégette magát a hallójáratainkba, készítőire pedig komoly munka és kihívás várt, hogy egy újabb számot juttassanak a fejünkbe. A most elkészült „Goodbye” pontosan ez a dal lehet.

Szakítani sosem volt még ennyire könnyű – pár hete Dua Lipa már felállított három egyszerű szabályt, hogy hogyan jussunk túl a nagy őn, most pedig az Echosmith int be irigylésre méltó lazasággal a másik félnek.

„Ha egyszer sikerül megtalálnod önmagad, add át neki, hogy azt üzenem: viszlát” – ebben a frappáns mondatban foglalható össze a „Goodbye” mondanivalója. A légiesen lüktető dal július 14-én látott napvilágot az együttes második nagylemezének beharangozó dalaként.

Az Inside A Dream munkacímű album szeptember 29-én kerül majd a polcokra, a 11 dalt tartalmazó korong az együttes második nagylemeze lesz a 2013-as Talking Dreams után. Az eddig kvartetként működő testvér-formáció 2016-ban trióként folytatta a pályafutását, hiszen gitárosuk (és bátyjuk), Jamie kilépett, hogy az újszülött kisfiával töltsön több időt. „Újra kellett definiálnunk magunkat… Ez azt is jelentette, hogy a hangzásvilágunkat is frissíteni kellett. Továbbra is dolgozunk elektromos gitárral, de már nem áll a zenénk központjában.”

A testvérek (Sydney, Noah és Graham) a szeptemberi lemezmegjelenés után amerikai turnéra indulnak, hogy újra meghódítsák a közönségüket. „Ez az, ahol végre elkezdjük, vagy ez már a vége?” – indít a kérdéssel a „Goodbye, a formáció jövőjét nézve pedig ez határozottan csak a kezdet!