Hírek

Ha a „You’re Beautiful” már lejárt lemez

A „The Afterlove” pénteken kerül a polcokra és a brit énekes negyedik nagylemeze lesz. A korongról már elérhetőek a „Love Me Better” és „Bartender” című dalok, amelyek egy pimaszabb, beszólósabb anyagot ígérnek a rajongóknak.

“Mondanám, hogy gyönyörű vagy, de azt a mondatot már elhasználtam” –egy sor James Blunt holnap megjelenő lemezéről. Ez a légies, könnyed önirónia jellemző az egész albumra - a „The Afterlove” nem ajánl mást, mint 10 (a delux verzió 13) számnyi szórakozást és kikapcsolódást a hallgatóknak.

Ha a kellemes melódiák és dallamok között még a szövegre is figyelünk, akkor nyer igazán értelmet a Blunt lemez. A „The Afterlove” témája a felnőtt lét, az elfuserált kapcsolatok, a nagy ráeszmélések, majd feladások, a mindennapi, életünket színesítő kis hazugságok és szemhunyások.

Az új lemezt nem bízta a véletlenre az énekes: olyan társszerzőkkel dolgozott, mint Ed Sheeran (akivel együtt indulnak észak-amerikai turnéra) és a One Republic Ryan Teddere. Az énekesek mellett Johnny McDaid (aki az Example és Biffy Clyro anyagain dolgozott korábban), Stephan Moccio (Miley Cyrus és a The Weekend múzsája) és MoZella (akinek többek között Miley Cyrus és a One Direction számait is köszönhetjük) is közreműködtek a „The Afterlove”-on.

A végeredmény egy intelligens, humoros, őszinte lemez, amely egyszerre tartalmaz lüktető, energikus slágereket (Love Me Better, Heartbeat), cserfes, kekeckedő dalokat (Lose My Number) és szívszorító, nagyvonalú szerelmes balladákat (Time of Our Lives) is. Minden egyes perce megéri.