Hírek

Galantis x Neon Trees – Dreamteam

A Galantis és a Neon Trees igazi ‘álomcsapatot’ alkotnak “Dreamteam” című kollabjukban, amely garantáltan a hajnalig tartó bulik hangulatába repít mindenkit.

A svéd DJ-producer páros nevéhez olyan megahitek fűződnek, mint a háromszoros platinaminősítésű „Runaway (U & I)”, a Dolly Parton és Mr. Probz közreműködésével jegyzett „Faith” vagy az abszolút közönségkedvenc, a David Guettával és a Little Mix-szel közös globális szenzáció, a „Heartbreak Anthem”. Eddigi pályafutásuk során több mint ötmilliárd összesített streamet és 1,8 milliárd feletti videómegtekintést értek el világszerte.

A „Dreamteam” egy újabb előfutára a soron következő Galantis albumnak, amely a 2020-as ‘Church’ korongot követi majd. Az újdonság a közelmúltban megjelent „Koala” című dance-himnusz és a Christian Karlsson ADHD diagnózisát feldolgozó track, a „BANG BANG! (My Neurodivergent Anthem)” után érzik. Az új felvételen ezúttal a többszörös platinalemezes, amerikai pop-rock zenekarral, a Neon Trees-zel egyesítette erőit a dinamikus duó. Az eredeti Galantis hangzást megspékelték egy leheletnyi rockkal, majd lágy house ütemet hozzáadva tökéletesítették, hogy egy igazán fülbemászó dance-pop slágert kapjunk.

A dalhoz forgott klip főszereplője ismét a Galantis-figura, Piper, akinek köszönhetően egy vad, csajos estének lehetünk a részesei.

Nézzétek meg itt!